Få pris för städning i Hägersten

För mer info ring oss

08-44 681 300

Städab kontorsstädning i Hägersten

På kontoret förväntar sig alla att det ska vara snyggt och fräscht. Detta trots att ingen själv vill vara med och städa. Och det är ju ganska logiskt. När du jobbar på kontoret har du ju inte tid att plocka upp skräp, torka av bord, fylla på muggar och skura toaletter. Det är viktigt med kontorsstädning som fungerar så bra att alla kan fokusera på rätt saker på jobbet.

Därför är kontorsstädning så viktig

Det är viktigt med kontorsstädning av flera skäl. Det handlar inte bara om att lokaler ska vara trevliga att vistas i.

Med kontorsstädningen får ni:

 • Bättre produktivitet för att folk trivs
 • Färre friktionsämnen som stök i pentryt
 • Bättre hälsa då det är rent
 • Representativ miljö för besökare

Det är också viktigt att kontorsstädningen är regelbunden. När anställda ser att det har stökats till men vet när städaren kommer behöver det här inte bli till irritation. Man kan hålla en bättre stämning på jobbet tack vare städhjälpen som kommer med jämna mellanrum.

Vad ingår i kontorsstädningen?

Det här är en viktig punkt som vi givetvis går igenom inför uppdrag. Precis vad som ingår beror på er. Varje kontor är unikt och det kan finnas särskilda behov av städning som vi måste se över tillsammans.

Rent generellt brukar kontorsstädning innebära:

 • Städning av golv
 • Rengöring av toaletter och kök
 • Tömning av papperskorgar och andra sopor

Till detta kan det komma viktiga moment som att putsa fönster, damma av lampor och rengöring av möteslokaler inför viktiga sammanträden.

När ska det städas på kontoret?

När det ska städas beror helt och hållet på det aktuella kontoret. Vissa arbetsplatser behöver kontorsstädning från morgon till kväll. Det kan vara så att vi skickar städare som avlöser varandra för att det är så mycket att göra.

Det finns också mindre arbetsplatser där det kan räcka med städhjälp en gång per dag eller kanske varannan dag. Vi måste se närmre på ert kontor och vad som ska göras för att komma fram till rätt upplägg. Men det är klart att det alltid går att justera hur ofta och när det städas.

Om det går att utföra kontorsstädningen efter arbetstid kan det vara en fördel. Då kan städaren röra sig friare mellan arbetsplatser. Och det finns ingen oro för att medel som har stark doft stör någon som jobbar på kontoret. Men det går också att ordna med städning under arbetstid som fungerar på ett smidigt och trevligt sätt.

Skräddarsydd kontorsstädning ger bäst resultat

Vi vet av erfarenhet att den skräddarsydda städningen är den som fungerar allra bäst. Det är därför som vi är noga med att lyssna på era behov. På så vis kan vi lägga upp kontorsstädning som fungerar allra bäst för er.

Vi kommer att se på viktiga bitar som:

 • Hur omfattande städningen ska vara
 • Hur ofta städningen behövs
 • Om det räcker med en städare eller om det krävs fler
 • Om det finns lite ovanligare uppgifter som också behövs då och då

Utöver detta kan vi givetvis se till att det finns servetter och tvål på toaletterna och en fruktskål i och kaffe i matsalen. Vi formar varje städuppdrag utefter det som ni behöver och siktar på att skapa en kontorsmiljö som blir så trivsam som den borde vara!

Close Menu