Kontorsstädning i Stockholm

Öka produktiviteten med kontorsstädning i Stockholm till ett mycket rimligt pris. När det är rent i lokalerna som ni jobbar i blir det god stämning. Vi ser till att städningen fungerar på ett smidigt och effektivt sätt. Ni fortsätter att fokusera på jobbet!

Vad Innebär Kontorsstädning I Stockholm?

Till att börja med är det viktigt att förstå hur mycket det påverkar oss när vi jobbar i ren och städad miljö. Det finns studier som visar att vi blir effektivare och känner större kreativitet då vi befinner oss i rena och ordnade lokaler. Med kontorsstädning i Stockholm får ni en miljö som stimulerar till bättre resultat!

Kontorsstädning inkluderar:

Vid varje tillfälle kommer skräp att samlas upp och kastas. Dessutom kontrolleras gemensamma utrymmen och toaletter för att se till att det finns pappersservetter, tvål och annat som behövs för hygien och trivsel. Din städfirma i Stockholm

Hemstädning Stockholm

Om Städab

Städab.se är en onlineplattform som hjälper dig att hitta den bästa städfirman i Stockholm till det bästa priset. Vi vet att det kan vara svårt att hitta en pålitlig och professionell städfirma som passar dina specifika behov och budget. Det är därför vi skapade Städab – för att göra det enkelt och smidigt för dig att hitta den bästa städfirman i Stockholm.

Högkvalitativ städning till konkurrenskraftiga priser

Rent kontor med oss.

Ett Pentry Som Fungerar

Det är inte ovanligt att det diskuteras vem som ska göra vad i pentryt på arbetsplatsen. Folk har en tendens att glömma bort koppar och känner inte att de måste ta hand om disken. Det är mänskligt. Med vår kontorsstädning i Huddinge blir det inte osämja på jobbet. Det finns en person som ser till att kopparna plockas undan och att de diskas!

Med ett rent pentry blir kafferasten och lunchrasten mycket trevligare. Det går att slappna av tillsammans.Det är mycket bra för arbetsplatsen att slippa diskussioner om hur saker ska skötas i köket.

Bjud in kunder till kontoret utan att skämmas

När städningen på kontoret fungerar som den ska är det roligt att få gäster. Det är snyggt och städat och det finns tvål på toaletten. Det bidrar till en trevlig stämning som kan få betydelse för de samtal som sedan förs i konferensrummet.

Tillsammans kan vi se till att allt är redo för mötet. Vi jobbar på ett flexibelt sätt och kan anpassa kontorsstädningen efter de behov som finns. Det kan betyda att vi kanske kommer lite oftare en viss vecka då det ska bli både besök och personalfest

Kontorsstädning i Stockholm

Den skräddarsydda städningen är den bästa kontorsstädningen

Av vår långa erfarenhet av kontorsstädning i Stockholm vet vi att den bästa städningen på kontoret är den som är skräddarsydd. Med god kommunikation kommer vi fram till vilket stöd ni har behov av. Dessutom utvärderar vi med jämna mellanrum för att se om ni behöver något mer eller om vi kanske ska dra ner lite på takten. Vi utför även fönsterputsning för kontor

Vi kan komma och städa kontoret när ni är där och gör detta på ett mycket professionellt sätt. Vi kan också komma efter stängningstid och se till att kontoret är rent så att det gnistrar när det blir dags att komma till jobbet igen.

Kontakta oss gärna idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa till med professionell och prisvärd kontorsstädning

Städab kontorsstädning i Stockholm

På kontoret förväntar sig alla att det ska vara snyggt och fräscht. Detta trots att ingen själv vill vara med och städa. Och det är ju ganska logiskt. När du jobbar på kontoret har du ju inte tid att plocka upp skräp, torka av bord, fylla på muggar och skura toaletter. Det är viktigt med kontorsstädning som fungerar så bra att alla kan fokusera på rätt saker på jobbet.

Därför är kontorsstädning så viktig

Det är viktigt med kontorsstädning av flera skäl. Det handlar inte bara om att lokaler ska vara trevliga att vistas i.

Med kontorsstädningen får ni:

 • Bättre produktivitet för att folk trivs
 • Färre friktionsämnen som stök i pentryt
 • Bättre hälsa då det är rent
 • Representativ miljö för besökare

Det är också viktigt att kontorsstädningen är regelbunden. När anställda ser att det har stökats till men vet när städaren kommer behöver det här inte bli till irritation. Man kan hålla en bättre stämning på jobbet tack vare städhjälpen som kommer med jämna mellanrum.

Vad ingår i kontorsstädningen?

Det här är en viktig punkt som vi givetvis går igenom inför uppdrag. Precis vad som ingår beror på er. Varje kontor är unikt och det kan finnas särskilda behov av städning som vi måste se över tillsammans.

Rent generellt brukar kontorsstädning innebära:

 • Städning av golv
 • Rengöring av toaletter och kök
 • Tömning av papperskorgar och andra sopor

Till detta kan det komma viktiga moment som att putsa fönster, damma av lampor och rengöring av möteslokaler inför viktiga sammanträden.

När ska det städas på kontoret?

När det ska städas beror helt och hållet på det aktuella kontoret. Vissa arbetsplatser behöver kontorsstädning från morgon till kväll. Det kan vara så att vi skickar städare som avlöser varandra för att det är så mycket att göra.

Det finns också mindre arbetsplatser där det kan räcka med städhjälp en gång per dag eller kanske varannan dag. Vi måste se närmre på ert kontor och vad som ska göras för att komma fram till rätt upplägg. Men det är klart att det alltid går att justera hur ofta och när det städas.

Om det går att utföra kontorsstädningen efter arbetstid kan det vara en fördel. Då kan städaren röra sig friare mellan arbetsplatser. Och det finns ingen oro för att medel som har stark doft stör någon som jobbar på kontoret. Men det går också att ordna med städning under arbetstid som fungerar på ett smidigt och trevligt sätt.

Skräddarsydd kontorsstädning ger bäst resultat

Vi vet av erfarenhet att den skräddarsydda städningen är den som fungerar allra bäst. Det är därför som vi är noga med att lyssna på era behov. På så vis kan vi lägga upp kontorsstädning som fungerar allra bäst för er.

Vi kommer att se på viktiga bitar som:

 • Hur omfattande städningen ska vara
 • Hur ofta städningen behövs
 • Om det räcker med en städare eller om det krävs fler
 • Om det finns lite ovanligare uppgifter som också behövs då och då

Utöver detta kan vi givetvis se till att det finns servetter och tvål på toaletterna och en fruktskål i och kaffe i matsalen. Vi formar varje städuppdrag utefter det som ni behöver och siktar på att skapa en kontorsmiljö som blir så trivsam som den borde vara! Storstädning av kontor är en viktig del av vårt arbete.