Fönsterputsning I Stockholm! Effektiv Och Prisvärd

 Professionell fönsterputsning i Stockholm som är säker och effektiv. Med säkra material och rätt utrustning kan vi på  se till att samtliga rutor blir rena. Dessutom vårdar vi fönstren så att de kan hålla sig rena och vackra längre!

Fönsterputsning Invändigt Och Utvändigt

Det är bra att boka in fönsterputsning både för insida och utsida med jämna mellanrum. Beroende på fönstrets struktur och öppning kan det vara möjligt att ta hand om båda sidorna snabbt och lätt från insidan av huset.

Det är dock viktigt att komma ihåg att proper fönsterputsning inkluderar fönstrets ram. Det betyder att det behövs grundlig rengöring även på utsidan åtminstone en gång per år. Vi hjälper gärna till med professionell fönsterputsning som är effektiv.

När vi är klara är fönstren rena och vackra. De bidrar till en miljö som känns hälsosam och attraktiv. Boka in fönsterputsningen som en del av en bra hemstädning i Stockholm eller separat. Vi är experter på städning och putsning av fönster.

Några av tjänsterna vi erbjuder

5/5

Hemstädning

Hemstädning i Stockholm

hemstädning
5/5

Flyttstädning

Flyttstädning i Stockholm

flyttstädning
5/5

Storstädning

Storstädning i Stockholm

storstädning
5/5

Fönsterputsning

Fönsterputsning I Stockholm

kontorstädning
Fönsterputsning I Stockholm

Om Städab

Städab.se är en onlineplattform som hjälper dig att hitta den bästa städfirman i Stockholm till det bästa priset. Vi vet att det kan vara svårt att hitta en pålitlig och professionell städfirma som passar dina specifika behov och budget. Det är därför vi skapade Städab – för att göra det enkelt och smidigt för dig att hitta den bästa städfirman i Stockholm.

Hur Ofta Behövs Fönsterputsning?

Det här är en viktig fråga att ställa. För vissa kan det vara viktigt med putsning av fönster var och varannan vecka. När det finns personer i hushållet som gärna tar på rutor och lämnar märken av små händer efter sig behövs fönsterputsningen regelbundet.

Det är dock skillnad på punktputsning och en rejäl putsning av husets alla fönster, invändigt och utvändigt. Vi rekommenderar grundlig fönsterputs åtminstone två gånger per år. Det kan vara klokt att gå igenom hemmets alla fönster till våren när ljuset kommer igen. Då är det dags att putsa bort vinterns smuts och damm som har samlats på och omkring

Fönsterputsning I Stockholm

Vård Av Fönster Är En Investering

När vi tar hand om fönsterputsning i Stockholm ser vi noga på hur fönstret och karmen mår. Att få regelbunden putsning är en investering för den kan leda till att mindre skador snabbt upptäcks. Då går det att reparera och sköta fönster utan att det blir alltför dyrt.

Dessutom är rena fönster en investering i hälsa. Både mental och fysisk hälsa. Ljuset som kommer in genom en ren ruta gör gott och är viktigt för alla som befinner sig i husets olika rum. Regelbunden rengöring leder dessutom till att du lätt öppnar fönster för att vädra.

När inget tar emot och det inte finns damm och smuts som kan smutsa ner dina kläder är det enklare att använda fönstret såsom tänkt. Det gäller i hemmets alla rum. Låt oss ta hand om era fönster så att ljus och frisk luft fortsatt kan strömma obehindrat in i ert hem!

Vad kostar fönsterputsning i Stockholm?

Pris för fönsterputs i Huddinge och Stockholm beror på flera saker som hur många fönster som ska putsas, hur enkla de är att komma åt och om det är både insida och utsida som ska rengöras. Vi kan lägga in rengöring av fönster som en del av hemstädning i Huddinge eller se den som ett separat uppdrag som vi utför sporadiskt i enlighet med era önskemål

Fönsterputs i Stockholm

Fönstren är till för att ge oss ljus och utsikt. När de dammas igen påverkas vi av detta på flera sätt. Känslan är inte bra och det är viktigt att få fönsterputsning med jämna mellanrum. Vi klarar av fönsterputsningen både på insidan och på utsidan.

Vi har kunskapen som krävs för att jobba snabbt och smidigt utan att ta några risker. Resultatet är fönster som fyller sin funktion. Du kan se ut och får det ljusinsläpp som behövs. Det är smart att se över fönster regelbundet. Ibland kan det räcka med en enklare putsning på insidan.

Detta gäller särskilt fönsterväggar som kan fungera som avdelare i lokaler. I butiker måste fönstret alltid vara i tipp topp skick. Här kan det vara klokt att göra både insida och utsida vid varje fönsterputstillfälle.

Även hemstädning bör då och då inkludera fönsterputsning. Tänk på att det finns risker med att försöka komma åt själv på utsidan eller fönster som sitter mycket högt upp i ett rum. Det är väl värt att låta våra duktiga städare med erfarenhet och rätt verktyg ta hand om uppdraget!

Om fönsterputsning

Fönsterputsning är en viktig del av att hålla ditt hem rent och fräscht. Renare fönster kan göra underverk för utseendet på ditt hem, både inifrån och utifrån. Men att putsa fönster är inte alltid lätt, speciellt om du har stora eller svårtillgängliga fönster. Här är allt du behöver veta om fönsterputsning och hur du kan hitta en pålitlig fönsterputsare.

Varför är fönsterputsning viktig?

Att putsa dina fönster regelbundet har flera fördelar. För det första gör det ditt hem renare och fräschare. Smuts och damm som bygger upp på fönster kan göra att ditt hem känns smutsigt och mörkt. När du rengör dina fönster blir ditt hem ljusare och mer välkomnande.

Fönsterputsning är också viktigt för att förlänga livslängden på dina fönster. Smuts och damm kan repa och skada glaset, vilket kan leda till kostsamma reparationer eller utbyten. Genom att rengöra dina fönster regelbundet kan du undvika dessa kostnader och förlänga livslängden på dina fönster.

Slutligen kan fönsterputsning hjälpa till att förbättra inomhusluften. Smuts och damm på fönster kan påverka luftkvaliteten inomhus genom att förhindra ventilation och filtrering av luften. Genom att rengöra dina fönster kan du förbättra luftkvaliteten och göra ditt hem mer hälsosamt att bo i.

Vad är de vanligaste fönsterputsningsteknikerna?

Det finns flera olika tekniker som kan användas för att putsa fönster. Här är några av de vanligaste teknikerna:

 • Traditionell putsning: Detta innebär att du använder en svamp eller trasa för att applicera rengöringsmedel på dina fönster, och sedan använder en annan trasa eller skrapa för att torka av rengöringsmedlet och smutsen. Denna teknik fungerar bra för mindre fönster och för mindre mängder smuts.
 • Vattenfedersystem: Detta är en nyare teknik som använder ett system med en borste och en vattenledning för att rengöra fönster. Borsten fästs på en teleskopisk pinne och du kan nå höga fönster utan att behöva använda en stege eller ställning. Vattenledningen sprutar rent vatten på fönstret för att lösa upp smuts och sedan sköljer borsten bort smutsen. Denna teknik fungerar bra för höga eller svårtillgängliga fönster.
 • Ångputsning: Detta innebär att du använder en ångtvätt för att rengöra dina fönster. Ångan löser upp smuts och fett utan att behöva använda några kemikalier. Detta är en mer miljövänlig

Tips för att hålla dina fönster rena längre

För att hjälpa till att hålla dina fönster rena längre finns det några enkla saker du kan göra:

 1. Använd en gummiskrapa – Efter att ha tvättat fönstren, använd en gummiskrapa för att ta bort vattnet. Detta kommer att minska risken för vattnets mineraler att orsaka fläckar på fönstren.

 2. Använd en fönsterputsduk – Använd en ren, torr fönsterputsduk för att torka bort eventuellt kvarvarande smuts och vatten från fönstren. En mikrofiberduk fungerar bra för detta ändamål.

 3. Undvik att tvätta fönster i direkt solljus – Tvätta dina fönster när solen inte lyser direkt på dem. Detta hjälper till att undvika att tvättlösningen torkar för snabbt och orsakar fläckar.

 4. Använd en fönsterputsmedel – Använd ett fönsterputsmedel för att rengöra dina fönster. Detta kan hjälpa till att avlägsna envis smuts och ge fönstren en skinande ren yta.

 5. Rengör fönsterkarmar och lister regelbundet – Rengör dina fönsterkarmar och lister regelbundet med en fuktig trasa för att hålla dem rena och snygga.

Fördelarna med att anlita en professionell fönsterputsningstjänst genom Städab:

 1. Expertis och erfarenhet – En professionell fönsterputsare har erfarenhet och expertis att göra jobbet snabbt och effektivt. De har också rätt verktyg och utrustning för att göra jobbet ordentligt.

 2. Tidsbesparande – Att rengöra fönster tar tid och energi, särskilt om du har många fönster eller om de är svåra att nå. Genom att anlita en professionell fönsterputsare kan du spara tid och energi samtidigt som du får rena fönster.

 3. Säkerhet – Vissa fönster kan vara svåra att nå och kan utgöra en säkerhetsrisk om du försöker rengöra dem själv. En professionell fönsterputsare har rätt utrustning och utbildning för att rengöra fönster på höga höjder och på svårtillgängliga platser.

 4. Kostnadseffektivt – Att anlita en professionell fönsterputsare kan vara mer kostnadseffektivt än att köpa dyra rengöringsprodukter och utrustning själv.

Vad gäller höjden på fönstren, så är det ingen match för våra skickliga fönsterputsare. De är utbildade och har rätt utrustning för att nå höga fönster och jobba på säkert sätt. Vi kan putsa fönster på flera våningar utan problem, och vi använder alltid säkerhetsutrustning när det krävs.

Förutom att putsa fönster på vanliga bostadshus så kan vi också ta oss an större och mer komplexa projekt, som till exempel putsning av fönster på kontorsbyggnader och hotell. Vi har erfarenhet av att arbeta med olika typer av fönster, inklusive stora glasytor och fönster med ovanliga former.

Högkvalitativ utrustning och miljövänliga metoder

För att kunna erbjuda våra kunder en högkvalitativ fönsterputsning så använder vi endast den bästa utrustningen och de mest miljövänliga metoderna. Vi använder oss av specialdesignade rengöringsmedel som inte skadar ytan på glaset och som är skonsamma för miljön. Dessutom använder vi rengöringsdukar av hög kvalitet som ger en skonsam och effektiv rengöring av fönstren.

Vårt team av fönsterputsare är väl utbildade och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med olika typer av fönster. De är noggranna och effektiva, och strävar alltid efter att leverera en högkvalitativ tjänst till våra kunder. Vi är stolta över att kunna erbjuda en professionell och pålitlig fönsterputsningstjänst som gör att våra kunder kan njuta av klara och rena fönster året om.

Kundservice och tillgänglighet

Vi värdesätter våra kunder och strävar alltid efter att erbjuda en utmärkt kundservice. Vi är alltid tillgängliga för att svara på frågor och för att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt. Vi förstår att våra kunder har olika behov och önskemål när det gäller fönsterputsning, och vi anpassar oss alltid efter varje kunds individuella behov.

Vi har också en enkel och smidig bokningssida på vår hemsida där våra kunder kan boka en fönsterputsning med bara några klick. Vi har också ett smidigt system för betalning online, vilket gör det lätt för våra kunder att betala för våra tjänster.

Sammanfattning

En professionell fönsterputsningstjänst kan göra stor skillnad för både bostäder och företag. Det är ett effektivt sätt att hålla fönstren rena och klara året om, samtidigt som det ger ett positivt intryck på besökare och kunder. Vi på Städabär stolta över att kunna erbjuda en högkvalitativ fönsterputsningstjänst till billiga priser.