Effektiv Och Prisvärd Fönsterputsning I Stockholm!

Med rena fönster kommer ljuset in. Vi hjälper dig med professionell fönsterputsning  Stockholm som är säker och effektiv. Med säkra material och rätt utrustning kan vi på kort tid se till att samtliga rutor blir rena. Dessutom vårdar vi fönstren så att de kan hålla sig rena och vackra längre!

Kntakta oss i dag!

08-44 681 300​

Fönsterputsning Invändigt Och Utvändigt

Det är bra att boka in fönsterputsning både för insida och utsida med jämna mellanrum. Beroende på fönstrets struktur och öppning kan det vara möjligt att ta hand om båda sidorna snabbt och lätt från insidan av huset.

Det är dock viktigt att komma ihåg att proper fönsterputsning inkluderar fönstrets ram. Det betyder att det behövs grundlig rengöring även på utsidan åtminstone en gång per år. Vi hjälper gärna till med professionell fönsterputsning som är effektiv.

När vi är klara är fönstren rena och vackra. De bidrar till en miljö som känns hälsosam och attraktiv. Boka in fönsterputsningen som en del av hemstädning i Stockholm eller separat. Vi är experter på städning och putsning av fönster.

Fönsterputs Stockholm

Hur Ofta Behövs Fönsterputsning?

Det här är en viktig fråga att ställa. För vissa kan det vara viktigt med putsning av fönster var och varannan vecka. När det finns personer i hushållet som gärna tar på rutor och lämnar märken av små händer efter sig behövs fönsterputsningen regelbundet.

Det är dock skillnad på punktputsning och en rejäl putsning av husets alla fönster, invändigt och utvändigt. Vi rekommenderar grundlig fönsterputs åtminstone två gånger per år. Det kan vara klokt att gå igenom hemmets alla fönster till våren när ljuset kommer igen. Då är det dags att putsa bort vinterns smuts och damm som har samlats på och omkring

Flyttstädning i Stockholm

Vård Av Fönster Är En Investering

När vi tar hand om fönsterputsning i Stockholm ser vi noga på hur fönstret och karmen mår. Att få regelbunden putsning är en investering för den kan leda till att mindre skador snabbt upptäcks. Då går det att reparera och sköta fönster utan att det blir alltför dyrt.

Dessutom är rena fönster en investering i hälsa. Både mental och fysisk hälsa. Ljuset som kommer in genom en ren ruta gör gott och är viktigt för alla som befinner sig i husets olika rum. Regelbunden rengöring leder dessutom till att du lätt öppnar fönster för att vädra.

När inget tar emot och det inte finns damm och smuts som kan smutsa ner dina kläder är det enklare att använda fönstret såsom tänkt. Det gäller i hemmets alla rum. Låt oss ta hand om era fönster så att ljus och frisk luft fortsatt kan strömma obehindrat in i ert hem!

Vad kostar fönsterputsning i Stockholm?

Pris för fönsterputs i Huddinge och Stockholm beror på flera saker som hur många fönster som ska putsas, hur enkla de är att komma åt och om det är både insida och utsida som ska rengöras. Vi kan lägga in rengöring av fönster som en del av hemstädning i Huddinge eller se den som ett separat uppdrag som vi utför sporadiskt i enlighet med era önskemål

Fönsterputs i Stockholm

Fönstren är till för att ge oss ljus och utsikt. När de dammas igen påverkas vi av detta på flera sätt. Känslan är inte bra och det är viktigt att få fönsterputsning med jämna mellanrum. Vi klarar av fönsterputsningen både på insidan och på utsidan.

Vi har kunskapen som krävs för att jobba snabbt och smidigt utan att ta några risker. Resultatet är fönster som fyller sin funktion. Du kan se ut och får det ljusinsläpp som behövs. Det är smart att se över fönster regelbundet. Ibland kan det räcka med en enklare putsning på insidan.

Detta gäller särskilt fönsterväggar som kan fungera som avdelare i lokaler. I butiker måste fönstret alltid vara i tipp topp skick. Här kan det vara klokt att göra både insida och utsida vid varje fönsterputstillfälle.

Även hemstädning bör då och då inkludera fönsterputsning. Tänk på att det finns risker med att försöka komma åt själv på utsidan eller fönster som sitter mycket högt upp i ett rum. Det är väl värt att låta våra duktiga städare med erfarenhet och rätt verktyg ta hand om uppdraget!