Hemstädning Bromma

Vi hjälper er att hitta en prisvärd städfirma för er hemstädning i Bromma

Välkommen till Städab i Bromma

Vi hjälper er att hitta en professionell och pålitlig städfirma i bromma som erbjuder en mängd olika städtjänster för att hjälpa dig att hålla ditt hem rent och snyggt. Oavsett om du behöver regelbunden städning eller en djuprengöring, kan vi hjälpa er att hitta rätt företag.

Vi utför arbete i hela Bromma, inklusive områdena Abrahamsberg, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Mariehäll, Norra Ängby, Riksby, Södra Ängby, Ulvsunda Industriområde, Åkeshov, Åkeslund, Alvik, Höglandet, Nockeby, Nockebyhov, Olovslund, Smedslätten, Stora Mossen, Traneberg, Ulvsunda, Ålsten och Äppelviken.

Några av tjänsterna vi erbjuder

5/5

Hemstädning

Hemstädning i Bromma

hemstädning
5/5

Flyttstädning

Flyttstädning i Bromma

flyttstädning
5/5

Storstädning

Storstädning i Bromma

storstädning
5/5

Kontor

Kontorsstädning i Bromma

kontorstädning
Hemstädning Bromma

Om Städab

Städab.se är en onlineplattform som hjälper dig att hitta den bästa städfirman i Bromma till det bästa priset. Vi vet att det kan vara svårt att hitta en pålitlig och professionell städfirma som passar dina specifika behov och budget. Det är därför vi skapade Städab – för att göra det enkelt och smidigt för dig att hitta den bästa städfirman i Bromma.

Högkvalitativ städning till konkurrenskraftiga priser

Hemstädning

Hemstädning Bromma tjänster

Vi samarbetar med ett brett utbud av städföretag i Bromma för att passa dina behov och önskemål. Våra mest populära företag erbjuder tjänster som inkluderar:

 • Regelbunden städning: Vi kan ta hand om din regelbundna städning så att du kan fokusera på andra saker i ditt liv. Vi kommer att städa ditt hem noggrant och grundligt, inklusive dammsugning, dammtorkning, skurning och rengöring av badrum och kök.
 • Djuprengöring: Om du vill ha en mer grundlig rengöring av ditt hem, kan vi hjälpa till med en djuprengöring. Vi kommer att städa varje hörn och vrå i ditt hem, inklusive insidan av skåp och skåp, fönster och dörrar.
 • Flyttstädning: Om du flyttar från ditt hem, kan vi hjälpa till med flyttstädningen. Vi kommer att se till att ditt hem är så rent som möjligt inför nästa hyresgäst eller ägare.
 • Fönsterputsning: Vi kan ta hand om fönsterputsning både inomhus och utomhus. Vi använder professionell utrustning och rengöringsmedel för att se till att dina fönster ser så klara och rena ut som möjligt.

Varför välja oss?

Det finns många anledningar till att välja vår städningstjänst i Bromma. Här är några av de främsta fördelarna:

 • Erfarenhet: Vårt team av städare har många års erfarenhet av städning, vilket betyder att vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att få ditt hem riktigt rent.
 • Professionalitet: Vi är en professionell städningstjänst som tar vårt arbete på allvar. Vi kommer alltid att vara punktliga, vänliga och professionella när vi besöker ditt hem.
 • Flexibilitet: Vi kan anpassa våra tjänster för att passa dina behov och önskemål. Vi kan städa ditt hem en gång i veckan, en gång i månaden eller enligt en tidtabell som passar dig.
 • Pålitlighet: Vi är en pålitlig städningstjänst som alltid kommer att hålla våra löften. Vi kommer alltid att vara där när vi säger att vi kommer att vara där och vi kommer alltid att göra ett bra jobb.
 • Prisvärda priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra städtjänster, vilket innebär att du kan få ett rent och snyggt hem utan att behöva bryta banken.

Städfirmor i Bromma

Vi på Städab i Bromma är måna om våra samarbetspartners anställda, och vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö som är säker, hälsosam och stödjande. Vi tror att en nöjd och välmående personal är nyckeln till att leverera högkvalitativa städtjänster till våra kunder.

Vi anser att det är viktigt att  personal känner sig trygg och respekterad, och vi arbetar aktivt för att främja jämställdhet och mångfald inom vår organisation. Vi erbjuder också kontinuerlig träning och utbildning för våra anställda, så att de kan förbättra sina färdigheter och hålla sig uppdaterade med de senaste städtrenderna och teknikerna.

Kundnöjdhet är vår prioritet

För hemstädning i Bromma är kundnöjdhet vår främsta prioritet. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa städtjänster till varje kund, varje gång. Vi förstår att varje hem är unikt, och vi anpassar våra tjänster för att passa dina specifika behov och önskemål.

Vi är stolta över vårt goda rykte inom städbranschen, och vi arbetar hårt för att upprätthålla vårt rykte genom att erbjuda utmärkt kundservice och högkvalitativ städning. Vi är alltid öppna för feedback och förslag från våra kunder, så tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller kommentarer om våra tjänster.

Kontakta oss idag

Om du vill ha hjälp med städning av ditt hem i Bromma, är du välkommen att kontakta oss på Hemstädning i Bromma. Vi erbjuder en mängd olika städtjänster för att passa dina behov och önskemål, och vårt team av erfarna städare är redo att hjälpa till. Du kan nå oss via telefon, e-post eller genom att fylla i vårt online-formulär. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa till med städningen av ditt hem!

Områden i Bromma där det utförs städning :

Det här är en lista över områden i Bromma där vi samarbetar med  städföretag:

 1. Abrahamsberg – Abrahamsberg är ett bostadsområde i Bromma med närhet till både natur och stad. Området har en mix av flerfamiljshus och villor.

 2. Blackeberg – Blackeberg är ett bostadsområde som ligger i den nordvästra delen av Bromma. Det är känt för sitt mångkulturella samhälle och sina gröna områden.

 3. Bromma Kyrka – Bromma Kyrka är en historisk byggnad som ligger i hjärtat av Bromma. Det är också en plats för gudstjänster och andra religiösa evenemang.

 4. Bällsta – Bällsta är ett bostadsområde i nordvästra Bromma som är känt för sina gröna områden och för att vara ett familjevänligt område.

 5. Eneby – Eneby är en del av Bromma som är känt för sina gröna områden och dess närhet till sjön Mälaren.

 6. Mariehäll – Mariehäll är ett bostadsområde i Bromma med närhet till både natur och stad. Området har många restauranger och butiker.

 7. Norra Ängby – Norra Ängby är ett bostadsområde i Bromma som är känt för sina historiska villor och gröna områden.

 8. Riksby – Riksby är ett bostadsområde i Bromma med närhet till både stad och natur. Området har många gröna områden och parker.

 9. Södra Ängby – Södra Ängby är ett bostadsområde i Bromma som är känt för sin arkitektur och sina gröna områden. Området är också ett populärt område för filmproduktioner.

 10. Ulvsunda Industriområde – Ulvsunda Industriområde är ett industriområde i Bromma med många företag och fabriker.

 11. Åkeshov – Åkeshov är ett bostadsområde i Bromma med närhet till både natur och stad. Området har många gröna områden och parker.

 12. Åkeslund – Åkeslund är ett bostadsområde i Bromma som är känt för sina gröna områden och sin närhet till sjön Mälaren.

 13. Alvik – Alvik är ett bostadsområde och ett populärt shoppingområde i Bromma. Området har också en tunnelbanestation.

 14. Höglandet – Höglandet är ett bostadsområde i Bromma med många gröna områden och parker.

 15. Nockeby – Nockeby är ett bostadsområde i Bromma med närhet till både stad och natur. Området har också en tunnelbanestation.

 16. Nockebyhov – Nockebyhov är ett bostadsområde i Bromma som ligger vid sjön Mälaren. Området har många gröna områden och parker.

 17. Olovslund – Olovslund är ett bostadsområde i Bromma som är känt för sina gröna områden och sin närhet till sjön Mälaren. Området har också en tunnelbanestation.

 1. Smedslätten – Smedslätten är ett bostadsområde i Bromma med många gröna områden och parker. Området har också en idrottsplats och en skola.

 2. Stora Mossen – Stora Mossen är ett bostadsområde i Bromma som ligger vid sjön Tranebergssjön. Området har många gröna områden och parker.

 3. Traneberg – Traneberg är ett bostadsområde i Bromma med närhet till både natur och stad. Området har många gröna områden och parker.

 4. Ulvsunda – Ulvsunda är ett bostadsområde i Bromma som är känt för sin närhet till Ulvsundasjön och dess gröna områden.

 5. Ålsten – Ålsten är ett bostadsområde i Bromma som är känt för sina gröna områden och sin närhet till sjön Mälaren.

 6. Äppelviken – Äppelviken är ett bostadsområde i Bromma som ligger vid sjön Tranebergssjön. Området är känt för sina historiska villor och sina gröna områden.

Sammanfattningsvis är Bromma ett område i västra Stockholm som är känt för sina gröna områden och sina historiska villor. Det finns många olika bostadsområden i Bromma, från flerfamiljshus till villor, och området har också många olika typer av verksamheter, som butiker, restauranger och industriområden. Oavsett var man bor i Bromma kan man få tillgång till professionell städningstjänst av hög kvalitet.

Frågor och svar om hemstädning i Bromma

Vad är hemstädning?

Hemstädning är en tjänst där en person eller ett företag tar hand om att rengöra och organisera en bostad. Det kan inkludera att damma, torka av ytor, tvätta golv, göra sängar, diska och organisera skåp och hyllor.

Varför är det viktigt att ha regelbunden hemstädning?

Regelbunden hemstädning hjälper till att hålla bostaden ren och fräsch, och kan också förhindra att smuts och damm bygger upp sig. Det kan också bidra till en bättre inomhusmiljö och minskar risken för allergier och andra hälsoproblem.

Vad bör jag tänka på när jag anlitar en städfirma Bromma?

Det är viktigt att välja en professionell städfirma med erfarenhet och bra referenser. Det är också bra att be om ett skriftligt avtal som beskriver vilka tjänster som ingår och vilket belopp som ska betalas. Det är också viktigt att kolla upp om företaget har försäkringar och om personalen har utbildning och certifikat.

Kan jag använda vanliga rengöringsmedel för hemstädning?

Det finns många olika sorters rengöringsmedel som är lämpliga för hemstädning, men det är viktigt att välja produkter som är skonsamma mot miljön och säkra att använda. Det är också bra att undvika produkter som innehåller skadliga kemikalier och att följa anvisningarna på förpackningen.

Vilken typ av hemstädning är lämplig för mig?

Det beror på dina personliga behov och preferenser. Vissa väljer att ha en grundlig städning en gång i veckan medan andra väljer att ha en mindre städning varannan vecka. Det är också viktigt att komma överens med städfirman om vilken typ av hemstädning som passar dig bäst.

Kan jag anpassa städningen efter mina specifika önskemål?

Ja, det är möjligt att anpassa städningen efter dina specifika önskemål och preferenser. Det är viktigt att kommunicera dina önskemål till städfirman så att de kan anpassa tjänsterna efter dina behov.

Vad händer om jag är missnöjd med städningen?

Om du är missnöjd med städningen bör du kontakta städfirman och diskutera dina oro med dem. De bör vara villiga att göra det som krävs för att åtgärda problemet och förbättra tjänsterna i framtiden.

Hur ofta bör jag ha hemstädning?

Hur ofta du bör ha hemstädning beror på din personliga livsstil och hur mycket tid du har att lägga på att rengöra och organisera din bostad. Vissa väljer att ha en grundlig städning en gång i veckan medan andra väljer att ha en mindre städning varannan vecka. Det är också viktigt att anpassa städningen efter dina specifika behov.

Kan jag få skattereduktion för hemstädning?

Ja, det är möjligt att få skattereduktion för hemstädning genom RUT-avdraget. Detta avdraget syftar till att göra det mer lönsamt för privatpersoner att anlita företag eller enskilda näringsidkare för tjänster som exempelvis städning, reparationer och underhåll. Det finns vissa krav som måste uppfyllas för att man ska kunna ta del av RUT-avdraget, inklusive att tjänsten utförs av ett företag eller en enskild näringsidkare, och det finns beloppsgränser för det belopp man kan få tillbaka i skattereduktion.

Kan jag anlita hemstädning för endast specifika delar av min bostad?

Ja, det är möjligt att anlita hemstädning för endast specifika delar av din bostad, till exempel endast ett sovrum eller endast köket. Det är viktigt att diskutera dina önskemål med städfirman så att de kan anpassa tjänsterna efter dina behov.