Trappstädning I Stockholm

Vi hjälper er att hitta en prisvärd städfirma för er hemstädning i Stockholm

Vi hjälper er med trappstädning i Stockholm

Grus i trappen kan vara en livsfara! Särskilt på vintern då det kombineras med slask som på vissa underlag kan skapa rena rama skridskobanan. Att få regelbunden trappstädning är inte bara att skapa ett trivsammare trapphus. Det här är en investering i säkerheten för alla som kommer att använda trappen.

Några av tjänsterna vi erbjuder

5/5

Hemstädning

Hemstädning i Bromma

hemstädning
5/5

Flyttstädning

Flyttstädning i Bromma

flyttstädning
5/5

Storstädning

Storstädning i Bromma

storstädning
5/5

Kontor

Kontorsstädning i Bromma

kontorstädning
Hemstädning Stockholm

Om Städab

Städab.se är en onlineplattform som hjälper dig att hitta den bästa städfirman för trappstädning i Stockholm till det bästa priset. Vi vet att det kan vara svårt att hitta en pålitlig och professionell städfirma som passar dina specifika behov och budget. Det är därför vi skapade Städab – för att göra det enkelt och smidigt för dig att hitta den bästa städfirman i Stockholm.

Hur ofta behövs trappstädning?

Det här är en fråga vi ofta får och vi brukar säga att svaret beror på trappen. När det handlar om en trapp som nästan ingen använder för att den är ett alternativ till en hiss behövs det inte nödvändigtvis grundlig städning varje dag.

Trappen som används dygnet runt kan behöva trappstädning flera gånger per dag. Det gäller att se på de faktiska behoven för att städa trappen på rätt sätt. Då den är en del av ett aktivt kontor kan kontorsstädning och trappstädning kombineras på ett smart sätt.

Trappor av olika material

Det är viktigt att beakta att olika material måste rengöras på olika sätt. En inomhustrapp av trä bör inte utsättas för stora mängder vatten. Men en trapp av sten kan hanteras på ett helt annat sätt. För att det ska bli rent och säkert att gå i trappen ska den behandlas med rätt material och rengöringsmedel.

Tekniken som används vid trappstädningen kommer också att påverka hur materialet underhålls och skyddas. Det är viktigt att sköta om trappen så att den förblir fin och inte slits ut i förtid. Det är något som vi hjälper till med då vi städar trappen!

Glöm inte allt omkring trappen!

I ett trapphus kan det finnas nischer och trappor har ledstänger som också måste vara rena och hygieniska. När det ska trappstädas måste trappen ses som en helhet där allting som finns omkring den också ska ingå i proper trappstädning.

Säkrare trappor att gå i

En trapp kan bli farlig om den är hal och har bitar som är trasiga. När vi genomför trappstädning ser vi om det finns brister. Det kan till exempel vara så att märken som är till för att motverka halka börjar slitas ut och försvinna. Då är det viktigt att underhålla och sätta fast nya märken för att trappen fortfarande ska vara säker.

Med regelbunden städning av trappen får vi bort faror som grus och annat som kan ligga på ett sätt som gör att folk riskerar att ramla eller snubbla. Det här är minst lika viktigt som att det blir rent och trevligt i trapphuset. En farlig trapp är inte bra oavsett om den finns i bostadshuset eller på jobbet. Fönsterputsning ingår även det i trappstädningen.

Vem ska städa trappen?

När många delar på en trapp tycker alla att den ska städas, men vem ska göra jobbet? När vi ordnar med trappstädning vet alla vem det är som sköter städningen. Det är en trygghet. Det går alltid att prata med oss om trappen upplevs som farlig på något vis eller om du tycker att den borde städas oftare.

Med skräddarsydd trappstädning ser vi till att trappen blir ren så ofta som det krävs. Det kan betyda att vi städar den lite oftare under höst, vinter och vår än vad som är fallet på sommaren. Det kan också betyda att vi bara torkar av lite lätt när det inte krävs mer än så.

Huvudsaken är att trappen är ren och säker att gå i och det ordnar vi med! Din städfirma i Stockholm STÄDAB.

Högkvalitativ städning till konkurrenskraftiga priser