Flyttstädning i Stockholm

Professionell flyttstädning i Stockholm och övriga Stor Stockholm, från Märsta i norr till Södertäle i söder.

Vi utför allt inom flyttstädning i hela Stockholm

 Flyttstädning i Stockholm. Vi är stolta över att ha ett team av erfarna och pålitliga städare som är välutrustade för att ta itu med alla typer av flyttstädning. Vi förstår att flyttstädning kan vara en stressig och tidskrävande uppgift, vilket är varför vi tar på oss det ansvaret och gör det enkelt för våra kunder. Vi använder effektiva och miljövänliga städprodukter för att säkerställa en hög standard på våra tjänster samtidigt som vi tar hänsyn till miljön. Kontakta oss idag för en professionell flyttstädning i Stockholm!

Flyttstädning i Stockholm

Några av tjänsterna vi erbjuder

5/5

Hemstädning i Stockholm

hemstädning
5/5
Flyttstädning

Flyttstädning i Stockholm

flyttstädning
5/5
Storstädning

Storstädning i Stockholm

storstädning
5/5
Kontor

Kontorsstädning i Stockholm

kontorstädning
Hemstädning Stockholm

Om Städab, Flyttstädning

Städab.se är en onlineplattform som hjälper dig att hitta den bästa flyttstädningen i Stockholm till det bästa priset. Vi vet att det kan vara svårt att hitta en pålitlig och professionell städfirma som passar dina specifika behov och budget. Det är därför vi skapade Städab – för att göra det enkelt och smidigt för dig att hitta den bästa flyttstädning i Stockholm.

Vad är flyttstädning och varför är det viktigt?

Flyttstädning innebär att man rengör en bostad eller lokal inför en flytt. Det är viktigt att genomföra en grundlig städning eftersom hyresvärden eller fastighetsägaren ofta kräver att bostaden ska vara ren vid utflyttning. Om bostaden inte är tillräckligt ren kan det resultera i att hyresvärden tar en del av depositionen för att täcka kostnaderna för att anlita en städfirma.

Att anlita en professionell städfirma för flyttstädning kan också spara dig mycket tid och energi. Att flytta är en stressig process och genom att outsourca städningen kan du fokusera på att packa och organisera din flytt istället för att oroa dig för att städa.

Vad ingår i en flyttstädning i Stockholm?

En flyttstädning i Stockholm inkluderar vanligtvis en grundlig rengöring av hela bostaden, inklusive kök, badrum, sovrum, vardagsrum och eventuella balkonger eller terrasser. Vanliga städtjänster som ingår är dammsugning, våttorkning av golv, rengöring av badrum, inklusive toalett, handfat och badkar/dusch, rengöring av köksluckor, spis och ugn, avfrostning av frys och kylskåp och rengöring av fönster. Andra tjänster kan också ingå beroende på dina specifika behov, som exempelvis städning av garage eller förråd

Vilken typ av städfirma ska du välja för din flyttstädning i Stockholm?

När du väljer en städfirma i Stockholm för din flyttstädning i är det viktigt att hitta en pålitlig och erfaren firma som kan garantera en grundlig städning av din bostad. Det finns många städföretag i Stockholm att välja mellan, men det är viktigt att välja en som har ett gott rykte och som kan visa upp nöjda kunder och referenser.

Det är också viktigt att välja en städfirma som använder sig av miljövänliga städprodukter för att minimera miljöpåverkan och samtidigt skydda din hälsa och dina ägodelar.

Hur kan du förbereda dig

 • Rensa ut och packa ner alla dina ägodelar, så att städningen kan genomföras i tomma och lättillgängliga utrymmen.
 • Se till att vattnet och elen är avstängda innan städningen påbörjas.
 • Om du vill att något specifikt ska städas eller om det finns områden som behöver extra uppmärksamhet, såsom en fläck på golvet eller mögel i badrummet, informera städfirman om detta innan de påbörjar städningen.
 • Ta bort eventuella personliga föremål från väggarna och ytor, såsom bilder och dekorationer.
 • Rensa ut och töm din kyl och frys och stäng av dem i god tid före städningen.
 • Se till att alla sopor och skräp har tagits om hand.
 • Packa ner alla dina ägodelar så att de inte står i vägen för städningen.
 • Ta bort eventuella personliga föremål från väggarna och ytor, såsom bilder och dekorationer.
 • Töm kylskåp och frys på all mat och stäng av dem i god tid före städningen.
 • Ta bort mattor och annan löst inredning som kan göra städningen svårare.

Vad är det genomsnittliga priset för en flyttstädning i Stockholm?

Priset för en flyttstädning i Stockholm varierar beroende på storlek på bostaden, vilka tjänster som inkluderas och vilket städföretag du väljer. En mindre lägenhet kan kosta från 1500 kr och uppåt medan en större villa kan kosta över 10 000 kr.

Det kan vara värt att jämföra priser och erbjudanden från olika städfirmor för att hitta den bästa dealen. När du väljer en städfirma är det dock viktigt att inte bara tänka på priset utan också på företagets erfarenhet, rykte och omdömen.

Var kan du hitta en pålitlig städfirma för din flyttstädning i Stockholm?

Det finns många städfirmor i Stockholm som erbjuder flyttstädning, men det kan vara svårt att veta vilken som är den bästa. En bra början är att söka på nätet efter recensioner och omdömen från andra kunder.

Du kan också be om rekommendationer från vänner eller familjemedlemmar som har anlitat en städfirma tidigare. Om du använder en fastighetsmäklare för din flytt kan de också ha rekommendationer på städfirmor som de har samarbetat med tidigare.

När du har hittat några potentiella städfirmor är det viktigt att kontrollera att de har nödvändiga tillstånd och försäkringar för att utföra städningen.

I slutändan är en professionell flyttstädning i Stockholm en viktig investering för att säkerställa en ren och fräsch bostad för ditt nya liv.

Vad ingår i en flyttstädning?

En flyttstädning i Stockholm inkluderar oftast en noggrann rengöring av hela bostaden, både invändigt och utvändigt. Här är några av de tjänster som vanligtvis ingår i en flyttstädning:

 • Rengöring av fönster och fönsterbågar
 • Rengöring av skåp, garderober och lådor både inuti och utanpå
 • Rengöring av golv, inklusive dammsugning, våttorkning och rengöring av fogar
 • Rengöring av väggar och tak, inklusive borttagning av fläckar och spindelnät
 • Rengöring av badrum, inklusive rengöring av toalett, badkar/dusch, handfat och speglar
 • Rengöring av kök, inklusive rengöring av spis, ugn, kyl och frys
 • Rengöring av dörrar och dörrkarmar

Dessa är de vanligaste tjänsterna som ingår i en flyttstädning, men du kan också välja att lägga till extra tjänster som rengöring av mattor, balkong eller terass.

Varför är det viktigt att anlita en professionell städfirma för din flyttstädning?

En professionell städfirma har den erfarenhet, kunskap och utrustning som krävs för att genomföra en grundlig och effektiv flyttstädning. De vet vilka områden som behöver extra uppmärksamhet och har de rätta rengöringsprodukterna för att ta bort smuts och fläckar.

Att anlita en professionell städfirma sparar dig tid och ansträngning, och det ger dig också en garanti för att städningen är korrekt utförd. Om det skulle finnas några problem eller om du inte är nöjd med resultatet, kan du vanligtvis kontakta städfirman för att göra en efterkontroll.

Hur kan du boka din flyttstädning i Stockholm?

Att boka din flyttstädning i Stockholm är enkelt och smidigt process. Det finns flera olika sätt att boka din städning på, beroende på vilken städfirma du väljer. Här är några vanliga sätt att boka din flyttstädning i Stockholm:

 • Online: Många städfirmor erbjuder möjligheten att boka din städning online. Du kan fylla i dina uppgifter och välja den tjänst du behöver, samt boka en tid som passar dig.
 • Via telefon: Du kan också kontakta städfirman via telefon för att boka din städning. De flesta städfirmor har telefonnummer som du kan ringa för att göra din bokning.
 • Via e-post: Om du föredrar att kommunicera via e-post kan du också skicka ett meddelande till städfirman och be om att boka din flyttstädning.

När du bokar din flyttstädning i Stockholm är det viktigt att ge så mycket information som möjligt om dina behov och förväntningar. Berätta om storleken på din bostad, antalet rum och om du har några speciella önskemål. På så sätt kan städfirman ge dig en mer exakt offert och planera städningen på ett effektivt sätt.

Sammanfattning

En flyttstädning i Stockholm är en viktig del av din flyttprocess, och det är viktigt att göra det på rätt sätt. Genom att anlita en professionell städfirma kan du få en grundlig och effektiv rengöring av din bostad, vilket sparar dig tid och ansträngning. Det är också viktigt att förbereda din bostad på rätt sätt innan städfirman kommer, så att städningen kan göras smidigt och effektivt. Boka din flyttstädning i Stockholm genom att kontakta en professionell städfirma online, via telefon eller e-post och var tydlig med dina behov och förväntningar.

Högkvalitativ flyttstädning till konkurrenskraftiga priser