Få pris för städning i Hägersten

För mer info ring oss

08-44 681 300

Fönsterputs i Hägersten

Fönstren är till för att ge oss ljus och utsikt. När de dammas igen påverkas vi av detta på flera sätt. Känslan är inte bra och det är viktigt att få fönsterputsning med jämna mellanrum. Vi klarar av fönsterputsningen både på insidan och på utsidan.

Vi har kunskapen som krävs för att jobba snabbt och smidigt utan att ta några risker. Resultatet är fönster som fyller sin funktion. Du kan se ut och får det ljusinsläpp som behövs. Det är smart att se över fönster regelbundet. Ibland kan det räcka med en enklare putsning på insidan.

Detta gäller särskilt fönsterväggar som kan fungera som avdelare i lokaler. I butiker måste fönstret alltid vara i tipp topp skick. Här kan det vara klokt att göra både insida och utsida vid varje fönsterputstillfälle.

Även hemstädning bör då och då inkludera fönsterputsning. Tänk på att det finns risker med att försöka komma åt själv på utsidan eller fönster som sitter mycket högt upp i ett rum. Det är väl värt att låta våra duktiga städare med erfarenhet och rätt verktyg ta hand om uppdraget!

Close Menu